Tel: 0759 787 829 Suport clienți: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Politica de returnare

  1. Cumpărătorul persoană fizică are dreptul de a se retrage din contractul încheiat prin intermediul site-ului, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile începând de la ziua la care a intrat în posesia fizică a produselor.
  2. Pentru a exercita dreptul de retragere Cumpărătorul trebuie să informeze Vânzătorul folosind datele de contact ale acestuia din urmă, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Totodată, Cumpărătorul are le dispoziție și un formular de retur, dând click aici.
  3. Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.
  4. Costul returnării produselor la adresa Prestatorului va fi suportat de către Consumator. Prestatorul nu are posibilitatea de a prelua coletul returnat prin ramburs. În cazul renunţării Consumatorul nu trebuie să plătească alte sume în afară de costul returnării produselor.
  5. În cazul în care Consumatorul renunţă la contract, Prestatorul se obligă să-i ramburseze fără întârziere, dar cel târziu în termen de 14 (patrusprezece) zile de la primirea declaraţiei de renunţare, contravaloarea produselor achitată de către Consumator, inclusiv costul de livrare. Prestatorul are dreptul de a reţine suma produselor până la primirea produselor returnate, sau dacă Consumatorul nu a confirmat fără îndoială că a returnat produsele: dintre cele două termene de mai sus Prestatorul va alege termenul cel mai apropiat.

Plăți securizate
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.