Tel: 0759 787 829 Suport clienți: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Despre Youlove

Buna lume!

Noi suntem Youlove Romania, un magazin online de ceasuri smartwatch. Povestea grupului nostru a luat nastere din dorinta de a oferi experiente memorabile celor care isi propun sa-si atinga obiectivele de fitness si sa devina precauti cu privire la sanatatea si bunastarea lor, dar si celor care doresc sa daruiasca emotie printr-un simplu gest pentru celor dragi.

Scopul nostru este sa oferim ajutor persoanelor care doresc sa gaseasca ceasul care se potriveste cel mai bine personalitatii lor, care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele in viitorul apropiat, dar care sa si atraga atentia oamenilor in zilele cotidiene. Fiecare model de ceas a fost gandit special pentru un anumit tip de outfit, deci este practic imposibil sa nu gasesti accesoriul care iti desavarseasca tinutele de birou, de zi sau de ocazie

Misiunea noastra este sa devenim tot mai buni pentru a satisface nevoile clientilor nostri si sa dovedim ca se poate ca intre vanzator si cumparator sa fie o colaborare armonioasa, desi se desfasoara totul online.

 
Motive pentru care sa alegi Youlove

Livrare rapida:

Primiti produsele din stoc de obicei a doua zi de la plasarea comenzii, pentru comenzile facute pana la ora 15, de luni pana vineri.

Politica de retur simpla:

Daca, din orice motiv, nu sunteti multumit de ceasul achizitionat, il puteti returna intr-o perioada de 14 zile de la data receptiei.

Comunicare eficienta:

Puteti sa ne contactati asa cum va este mai usor, prin mesaje direct de pe site, telefon, e-mail sau messenger.

Amabilitate:

Oferim informatii clare si adevarate referitor la produsele comercializate si vom raspunde intrebarilor legate de acestea, cu sinceritate. Alocam timp pentru orice nelamurire din partea cumparatorului si oferim sprijin in rezolvarea oricarei dificultati intalnite.

 

 

Plăți securizate
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.